#47 Endelig(t) efterår

Så er det blevet efterår, og hold da op, hvor vejrguderne ramte den lige i røven. Dén dag sommeren sluttede ifølge kalenderen, der faldt temperaturen ti grader. Stadiet hvor jeg kan gå med en trøje på hundens morgentur blev sprunget over og vi gik direkte fra t-shirt til tyk trøje og jakke.

#45 To år på Møn

Nu har jeg været Mønbo i to år, og ligesom sidste år føler jeg for at tale lidt om det. Men først skal vi lige tale om det, der er sket siden sidste indlæg, for der er faktisk sket en del. Jeg har fået presseomtale og fået nyt liv på gården.

#44 De dyre lærepenge kaster noget af sig

Jeg har ferie fra undervisningen, så der spises frokost med øl til på terrassen, tages middagslure med hunden på et tæppe i haven og ja, så arbejdes der. For der er nok at se til.

Hækken skal klippes, græsset skal slås, køkkenhaven skal passes og plejes og så skal der bygges, repareres og fikses - for der er altid noget, der er i stykker her på gården.

#42 Fru Høne

Jacob havde advaret mig kun at tage hende med handsker på, og det er der god grund til. Hun giver nemlig et resolut hak med næbet, når man rører ved hende. Nærmest sådan lidt fortørnet. Som om du hun ville sige: "Unge mand, kan De SÅ holde nallerne for dem selv!".